Şehit Candaş Kaplan Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi; kişilikli ve bilinçli, kendisine güvenen, araştırıcı ve üretici, sorumluluk sahibi, vatanına bağlı, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık; hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yabancı dil bilen, çağdaş, demokratik, akılcı ve lâik düşünceye sahip, Atatürk İlke ve inkılâplarına bağlı bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını, sağlamaktır.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Taşımalı Eğitim Yapiliyor
Sportif Etkinlikler: Güreş,masa tenisi,futsal,voleybol,futbol,basketbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 290
Diğer Hususlar: Okulumuz Göztepe Anadolu Lisesinde eğitim öğretime devam ediyor.Binamiz yıkık durumda.

WEB - https://sehitcandaskaplan.meb.k12.tr

Adres - GÖZTEPE MAHALLESİ AKGEYİK CADDESİ SOSYAL BİLİMLER BİLİMLER SİTESİ NO 7

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - GÖZTEPE MAHALLESİ AKGEYİK CADDESİ SOSYAL BİLİMLER BİLİMLER SİTESİ NO 7